Sprekers KennisSessies

Spijker uw vakinhoud en vaardigheden bij en laat u bijpraten over de laatste marktontwikkelingen. Stel uw eigen programma samen en kies uit de sessies van de experts.

Alex Erlings

Alex Erlings startte na een studie bedrijfseconomie als financieel controller bij een bank. Hij miste het directe contact met mensen en switchte naar een rol als financieel adviseur. Hij volgde diverse opleidingen, waaronder de Master of Financial Planning aan de Erasmus Universiteit. In 2014 werd Alex verkozen tot Financieel Planner van het Jaar.
Tussen 2014 en 2019 was hij directeur opleidingen voor Hoffelijk. Sinds een jaar is Alex weer zelf adviseur. Hij startte daartoe in Hendrik-Ido-Ambacht de bedrijven HypothekersUnie Drechtsteden en MYLA finance. Alex is nog steeds docent voor Hoffelijk én is altijd een hoog gewaardeerd spreker.

Harrie-Jan van Nunen

Harrie-Jan van Nunen MFP is directeur van VCN HypotheekService, bekend van de formules De Financiële Makelaar, United Capital, Financieel Support Nederland en Kredietpunt Nederland. Hij verzorgt regelmatig workshops over hypotheekgerelateerde onderwerpen en schrijft veel artikelen in vakbladen als Erkend, Vakblad Financiële Planning en De Hypotheekadviseur. Met name de praktische toepasbaarheid van zijn bijdragen wordt hoog gewaardeerd door toehoorders/lezers. Harrie-Jan werd in 2006 uitgeroepen tot Erkend Hypotheekadviseur van het Jaar.

Rob Timmermans

Rob Timmermans is directeur van Impact Opleiding & Training en ruim 25 jaar werkzaam in de financiële branche. Rob combineert zijn kennis als docent en Master in financial planning met ruime praktijkervaring. In 2009 werd hij uitgeroepen tot ‘Hypotheekadviseur van het Jaar’. De kracht van Rob is het begrijpelijk maken van complexe materie en de praktijkgerichte toepassingen van de wet- en regelgeving. 

Michel van Mook

Michel van Mook is accountmanager bij Callas Credit Life. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, onder meer opgedaan bij ABN AMRO, Woontrust en De Hypotheekshop. In zijn functie bij Callas geeft Michel regelmatig trainingen over het onderwerp arbeidsongeschiktheid.

 

Michel geeft de KennisSessie samen met Ellen Meeuwsen

Ellen Meeuwsen

Ellen Meeuwsen is sinds 1989 werkzaam in de financiële dienstverlening. Ze heeft als gecertificeerd compliance professional (CCP) een grote deskundigheid op het gebied van compliance opgebouwd. Ellen kent alle facetten van de branche, van bankwezen en intermediair tot aan verzekeraar en serviceprovider.

 

Ellen geeft de KennisSessie samen met Michel van Mook.

Frank Paalman

Frank Paalman is opleidingsprofessional bij Dukers & Baelemans. Hij is tevens hypotheekadviseur bij de Hypotheekshop in Den Bosch. Die laatste functie leverde hem in 2013 de eretitel Erkend Hypotheekadviseur van het Jaar op. In zijn rol als docent/spreker staat praktijkgerichtheid bij Frank hoog in het vaandel.

Rob van Slooten

Rob van Slooten is al meer dan 20 jaar actief in de financiële wereld. Als hypotheekadviseur en financieel planner bij onder andere de Rabobank. Maar ook lange tijd bij Delta Lloyd in verschillende functies en nu bij HDN als accountmanager. Hij zet zich samen met vertegenwoordigers uit de hele financiële keten in om toepassingen te realiseren waar de consument, aanbieder en adviseur echt wat aan hebben.

Rob presenteert samen met Patrick Lamers.

Patrick Lamers

Patrick Lamers is business consultant bij HDN. Daarvoor werkte hij onder andere als hypotheekadviseur bij de Hypotheekshop en De Hypotheker maar ook als productmanager bij de Bank of Schotland. Samen met leden en gebruikers van HDN zet Patrick zich in om de processen binnen de financiële keten te optimaliseren. Patrick weet alle ins en outs van de Inkomensbepaling Loondienst.

Patrick presenteert samen met Rob van Slooten

René Kuiper

René Kuiper is eigenaar van Kuiper act (advies, coaching en training). Hij verzorgt in die hoedanigheid al jarenlang trainingen en opleidingen in de financiële branche. Daarnaast regelt hij voor klanten de gehele financiële planning. Hij is vaak spreker op congressen en workshops en vraagbaak voor financiële vraagstukken in een adviespraktijk.

Jan Martijn Hengeveld

Jan Martijn Hengeveld is sinds 1996 werkzaam in de financiële dienstverlening. Hij houdt zich onder meer bezig met het ontwikkelen en geven van opleidingen. Dat deed aanvankelijk namens een verzekeraar en opleidingsinstituten en sinds 2011 als zelfstandige.
Daarnaast publiceert Jan Martijn regelmatig vakartikelen in verschillende vakbladen, neemt hij examens af voor Erkend Financieel Adviseurs en is hij adviserend expert en auteur van examenvragen.
 

Zakaria Razzouki

Zakaria Razzouki is relatie marketing medewerker bij Dazure.