Digitaal magazine voor SEH KennisWeken

In het kader van de SEH KennisWeken is een speciaal e-zine gemaakt. U treft daar onder meer een exclusief video-interview aan met DNB-president Klaas Knot. Maar ook een actuele visie van ING op de woningmarkt, een column van Edin Mujagić over de hypotheekrente en interessante bijdragen van partners van de SEH KennisWeken.

De president van De Nederlandsche Bank spreekt speciaal voor Erkend Financieel Adviseurs over hypotheekadvies, leennormen, verduurzaming, hypotheekrenteaftrek en meer. Klaas Knot typeert de hypotheekrenteaftrek daarin als “een niet heel efficiënte besteding van belastinggeld”.

In het digitale magazine laat het Economisch Bureau van ING haar licht schijnen op de invloed van corona op de woningmarkt. Monetair econoom Edin Mujagić legt uit hoe een negatieve hypotheekrente voor 30 jaar realiteit kan worden.

Jacques Schram gaat namens ING in op de digitalisering van hypotheekprocessen, terwijl Paul Bänziger (Woonfonds) de doelgroep ondernemers nader onder de loep neemt. Verduurzaming van de woningvoorraad is eveneens een belangrijke thema in het e-zine. Daarin vindt u uiteraard ook nog meer uitleg over de SEH KennisWeken en over de succesvolle SEH-campagne LevenWonen.

Het digitale magazine biedt nog veel meer content, in een fraaie leesomgeving. Ga er maar eens goed voor zitten, want dat is dit e-zine dubbel en dwars waard!

Het volledige magazine is hier in te zien: